Тиждень безпеки дорожнього руху

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 15 по 19 листопада в школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста,села, заміських дорогах, у транспорті, профілактиці екстремального хобі-зачепінгу.

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: єдиний національний урок "Безпека на дорозі – безпека в житті" (1-9 класи); вікторина «Мій друг – дорожній рух» для учнів 5-6-х класів..Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми. Упродовж тижня школярі мали змогу ознайомитись із виставкою дитячих малюнків «Безпека пішохода», а у шкільній бібліотеці з тематичною полицею «Правила дорожнього руху – твої правила».

Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

/Files/images/IMG_20211123_115737.jpg

/Files/images/IMG_20211122_090215.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.